01 Ocak 2023

2023'ün ilk bebeği ..

Hoşgeldin ..

2023 yılının ilk bebeği 400 Yataklı yeni hastanemizde dünyaya gelen Şahin ailesinin erkek bebeği oldu. Bebeğimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Annemizinde sağlık durumu iyi. 2023 yılının ilk bebeğini hastanemize gelerek ziyaret eden;  Valimiz Muammer Erol'a, AK Parti Yalova Milletvekilleri Meliha Akyol ve Ahmet Büyükgümüş, Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Naci Binici, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu ve İl Sağlık Müdürümüz Dr.Emrah Eray eşlik etti. Aile tebrik edilerek bebeğimize altın takıldı ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Bizde yeni yılda dünyaya gelen bebeğimize ve ailesine sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyoruz.