Kadın Doğum Servisi Tanıtım Videosu
09 Ağustos 2024

Kadın Doğum Servisi ve Doğum Salonumuz Kadın doğum servisimiz 20 yatak kapasiteli, Doğum Salonumuz 5 adet tek kişilik odalarda hizmet vermektedir. Hastanemiz gebelik süreci normal seyreden doğumların gerçekleştirildiği, bebeklerin yoğun bakım ihtiyaçlarının karşılandığı, ayrıca jinekolojik ameliyatların gerçekleştirilebildiği donanıma sahip referans bir hastanedir. Hastanemiz Anne Dostu ve Bebek dostu unvanı bulunan hastanemizde, anne adaylarımızın doğum serüvenlerini özen göstererek kendini evinde hissedeceği bir ortamda gerçekleştirmelerini sağlıyoruz.
Gebe okulumuzda anne adaylarımıza doğum korkularıyla baş etme yöntemleri, doğum öncesi ve sonrası karşılaşabilecekleri durumlar ile ilgili bilgi vererek, bilinçli anne bilinçli çocuk bilinçli aile ve bilinçli toplum prensibiyle hizmet verdiğimiz hastanemize, siz değerli anne adaylarını bu süreci bizlerle mutlu bir şekilde atlatmanız için davet ediyoruz.