400 Yataklı Yeni Hastanemizde Ekip Arkadaşlarımız ile Biraraya Geldik.
10 Aralık 2022

Motivasyon ve Teşekkür Toplantısı
400 yataklı yeni hastanemizde ekip arkadaşlarımız ile biraraya geldik. Karşılıklı olarak durum değerlendirmesi yaptık. İstek ve taleplerini dinledik. Güzel ve verimli bir toplantı oldu.
Biliyoruz ki kaliteli ve başarılı bir hizmet uyum içinde çalışan ve işini özveri ile yapan iyi bir ekip ile mümkündür. Bu nedenle ekibimizde hangi alanda çalışırsa çalışsın herkesin yaptığı iş çok değerli ve çok önemlidir. Hastane olarak hizmet kalitemizi arttırmak ve güzel insanımıza en iyi hizmeti sunabilmek için değerli ekip arkadaşlarımız ile çalışmaya devam edeceğiz.
Özellikle taşınma sürecinde mesai mefhumu gözetmeksizin  arkadaşlarımızın göstermiş oldukları üstün performans ve özveri için hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz. İyiki varsınız.

• toplamtı1.jpg
  • toplantı2.jpg