HASTANEMİZDE GETAT (GELENEKSEL VE TAMAMLAYICI TIP) POLİKLİNİĞİ AÇILDI
19 Temmuz 2022

YALOVA DEVLET HASTANESİNDE YENİ BİR HİZMET DAHA

GETAT (GELENEKSEL VE TAMAMLAYICI TIP) POLİKLİNİĞİ AÇILDI

Hastanemiz bünyesinde Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp ( GETAT) polikliniği açılmış olup, geleneksel, tıbbi tanı ve tedavi yöntemlerini etik ilkeler doğrultusunda uygulayarak, halkımıza hizmet vermeye başlamıştır.

Dünya Sağlık Örgütü, GETAT (Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp) uygulamalarını uzun yıllardır geliştirilmeye devam eden sağlık uygulamaları olarak nitelendirmektedir. Japonya, Kore, Hindistan ve Çin vb. Asya ülkelerinde GETAT, hastalıkların tedavisinde ve yönetiminde temel rol oynamaktadır. Hastanemizde ise, yaygın olarak kullanılan GETAT yöntemlerinden; PRP (Kök Hücre), Ozon Tedavisi uygulaması yapılmakta olup, uygulama, deneyimli uzman hekim ve sağlık personellerimiz tarafından gerçekleştirilmektedir.

GETAT Polikliniğinde yapılan işlemler Sağlık Bakanlığımız tarafından belirlenen fiyat tarifesi üzerinden faturalandırılmaktadır.

• prp.jpg
  • ozon1.JPG