Hastanemizde Rektum ve Rektosigmoid Bileske kanseri Ameliyatları Başarılı Bir Şekilde Gerçekleştirilmiştir.
11 Ağustos 2022

Kalın bağırsak kanserleri Ülkemizde ve Dünyada en sık görülen kanserlerdendir. Özellikle Rektum kanseri adı verilen kalın bağırsağın son kısmının kanserleri cerrahi olarak yönetimi en zor kanserlerdir. Bu nedenle özenle ve profesyonel bir ekip tarafından yapılması gerekir. Son 1 yıldır hastanemiz Genel Cerrahi Uzmanlarımız Op.Dr.Hasan EROĞLU ve Op.Dr.Ahmed TAHA tarafından bu ameliyatlar başarılı bir şekilde yapılmaktadır. Geçen hafta içinde Rektosigmoid Bileske kanseri(Sol kolon kanseri) ve Rektum kanseri olan 2 hastamızın, 59 yaşındaki ZD.A ile 52 yaşındaki R.Ç ameliyatları başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiş olup şifa ile taburculukları gerçekleştirilmiştir. Sağlıklı günler dileriz.

• ameliya1.JPG
  • ameliyat2.JPG