Hastanemiz’de Laparoskopik Prostat ameliyatlarına başlandı
20 Haziran 2022

Yalova Devlet Hastanesinden bir ilk daha…

Hastanemiz’de Laparoskopik Prostat ameliyatlarına başlandı.

Laparoskopik ameliyatlar karın duvarından açılan iki üç delikten girilerek yapılan ameliyatlar artık hastanemiz’de böbrek, mesane ve prostat ameliyatları içinde yapılabilecek.

Hastanemiz’de 56 yaşındaki E.K. isimli vatandaşımıza laparoskopik prostat ameliyatı yapıldı. Hastamız ameliyat sonrası 3 gün sonra sorunsuz olarak şifa ile  taburcu edildi.

Ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştiren Üroloji Uzman Doktorlarımız Deniz İPEK ve Süleyman Sıtkı URALOĞLU yaptıkları açıklama da iyi huylu büyük prostatlarda ve prostat kanserlerinde açık ameliyata gerek kalmadan Laparoskopik olarak hastanemiz de yapılabileceğini söylediler. Laparoskopik ameliyatlarla hastalarımızın ameliyat sonrası daha az ağrı,  daha az kanama ve daha hızlı iyileşmeleri sağlanmaktadır. Bu ameliyatların yapılmasında her türlü desteği eksik etmeyen Başhekimimiz Uzm.Dr.Recep HACI’ya teşekkür ederiz. Artık hastanemizde de böbrek, mesane ve prostat ameliyatları Laparokopik olarak yapılabilecek.

• prostat1.JPG
  • prostat2.JPG