Hastanemizde Mavi Kod Tatbikatı Başarıyla Gerçekleştirilmiştir.
01 Haziran 2023

Hastanemizde 01.06.2023 tarihinde saat:14.30 civarında Senaryo gereği A-Blok Zemin kat’ta İç Hastalıkları (Dâhiliye) Servisinde yatmakta olan erkek hasta solunum durması nedeniyle hemşire tarafından acil olarak mavi kod çağrısı verilmiştir. Diğer taraftan da hastaya servis çalışanları tarafından müdahaleye devam edilmiştir.  Ekibinin olay yerine varış zamanını gözlemlenmiştir. Mavi Kod Ekibinin tamamının 3 dakika altında olay yerine intikal ettiği tespit edilmiştir. Hastaya ilk müdahalenin ardından sedye ile yoğun bakım ünitesine transfer edilen hastamız hemen yoğun bakımda takibe alınmıştır. Çağrıya 3 dakikanın altında katılan ekip üyelerine ve diğer katılımcılara da teşekkür edilerek tatbikat sonlandırılmıştır.

• mavikod1.jpg
  • mavikod2.jpg