2023-2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI STAJER ÖĞRENCİLERİMİZE ORYANTASYON EĞİTİMİ YAPILDI
24 Ekim 2023

2023-2024 Eğitim-öğretim yılında Hastanemizde Staj, işletmelerde beceri eğitimi ve uygulama dersi görmeleri amacıyla farklı okullardan öğrencilerimiz kabul edildi.

Çınarcık Gazi Mustafa Kemal M.T.A.L., Nene Hatun M.T.A.L., Şehit Sercan Yazar M.T.A.L., Aksa M.T.A.L. okullarından ve Yalova Üniversitesi Hemşirelik bölümü ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünden kabul edilen öğrencilere eğitim hemşirelerimiz tarafından "Hastane Oryantasyon Eğitimi", Enfeksiyon hemşirelerimiz tarafından "Enfeksiyonların önlenmesi ve enfeksiyonlardan korunma yöntemleri, el hijyeni, kesici-delici alet yaralanmaları, kişisel koruyucu ekipman kullanımı" konularında eğitimler verildi. Tüm Öğrencilerimize yeni Eğitim-öğretim yılında başarılar dileriz.