5 Mayıs Dünya El Hijyeni Günü

5 Mayıs Dünya El Hijyeni Günü kapsamında hijyen ve temizliğe dikkati çekmek amacıyla stand kurularak etkinlik düzenlendi. Hastanemizde Enfeksiyon Kontrol Komitesi tarafından düzenlenen etkinlikte, koronavirüs  ile mücadelede hijyen ve temizliğin önemi konusunda hastalar, hasta yakınları ile personellerimize bilgi verilerek broşürler dağıtıldı. Enfeksiyon kontrol hemşireleri; Hülya Küçük ve Ece Yılmaz Erbay koronavirüs salgını nedeniyle el hijyeni konusundaki farkındalığın arttığını söyledi. Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Melek Özkandan ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Mine Yılmaz Öktem’de Enfeksiyon hastalıklarından korunmada en etkili yöntemin el temizliği olduğunu belirterek standı ziyaret ederek el hijyenin önemine dikkat çektiler.