Hastanemizde ilk defa Hasta Uyanık vaziyette Beyin Tümörü Ameliyatı yapıldı.

Hastanemizde ilk defa Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Dr.Ali Rıza ÖZCAN tarafından lokal anestezi (Hasta uyanık olarak) ile Beyin Tümörü ameliyatı yapıldı.

Beyin cerrahi polikliniğine kafada şişlik şikâyetiyle başvuran 54 yaşındaki W.K.A isimli yabancı hasta yapılan tetkiklerde sol arka Periatel’de cilt altından başlayıp kemiği eritip beyine baskı yapan tümör tespit edildi.

Hastamızda karaciğer kanseri, Akciğer Tümörü, AORT’da balonlaşma ve Böbrek yetmezliği olduğu için Tam Anestezi almasının riskli olduğu düşünüldü.

Uzman Doktorumuz Ali Rıza ÖZCAN tarafından lokal anestezi ile ameliyata alındı. Ameliyat esnasında hasta ile konuşularak operasyon başarılı bir şekilde tamamlandı. Hastamız 3.gün sağlığına kavuşturulup  şifa ile taburcu edildi. Başhekimimiz Uzm.Dr.Recep HACI yaptığı açıklamada böyle yeni ameliyatlar ve tedavilerin hastanemizde uygulanması için her türlü desteği vereceğiz dedi.

• başhekim bey.jpg
  • ameliyat1.jpeg