Acil Hastamıza Kritik Göz Ameliyatı Yapılarak Sağlığına Kavuşturuldu.

Berat Ali AYDIN 8 yaşındaki çocuk düşerek gözüne odun parçası saplanmış şekilde Hastanemiz Acil servisine başvurmuştur. Hastamız zamanla yarışılıp çok kritik müdahale gerçekleştirilip gözün en sorunsuz bir şekilde görmesi için ameliyata alındı.  Bu kritik ameliyatı Göz doktorlarımız Uzm.Dr.Abdulvahit DEMİR yönetiminde ve Uzm.Dr.Nursel ÜNSAL YILMAZ katılımı ile başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş olup, Hastamız bir gece takip edilerek yapılan tetkiklerden sonra sağlıklı bir şekilde taburcu edilmiştir. Bu ameliyatı gerçekleştiren doktorlarımıza ve emeği geçen tüm ekibimize özverili çalışmalarından dolayı Başhekimimiz Uzm.Dr.Recep HACI teşekkür edip. Hastamıza ve ailesine geçmiş olsun dileklerini sunmuşlardır.

• göz.jpeg
  • göz1.jpeg