Hastanemizde İlk defa Mide Kanseri Ameliyatı yapıldı.

Hastanemizde ilk defa Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Sadık ERYILMAZ tarafından Mide Kanseri Ameliyatı başarılı bir şekilde yapıldı. Yaklaşık olarak 2 hafta önce dış bir merkezde. Mide CA. Tanısı konulan 77 yaşında N.A adlı hasta Yalova Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Polikiliniğine başvurdu. Yapılan değerlendirmeler sonrasında hastamıza operasyon kararı verildi. Hasta Genel Cerrahi servisine yatırılıp operasyon hazırlığı yapıldı. Hastamız operasyona alındı. Operasyonda Mide Kanseri Ameliyatı (Parsiyel Gastrektomi+Roux-N-Y Anastomoz) yapıldı. Ameliyat sonrası hasta yoğun bakıma alındı. Genel durumu düzelen hasta Genel Cerrahi servisine alındı. Durumu iyiye giden hastaya yavaş yavaş gıda başlandı. Hastamızı 2 güne kadar taburcu etmeyi planlıyoruz. Hastamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yapmış olduğumuz bu ve buna benzer ameliyatların sayısını arttırıp il dışına olan sevkleri mümkün mertebe azaltma hedefindeyiz.

• mide ameliyatı.JPG
  • mide ameliyatı2.JPG