Sağlıkta Kalite Standartları Denetimi ve Yerinde Verimlilik Değerlendirmesi

Güncelleme Tarihi: 18/01/2019

Hastalarımızın daha kaliteli, daha etkin, daha verimli sağlık hizmeti alabilmeleri adına Bakanlığımız tarafından 16-17 Ocakta yapılan ve başarılı geçen Sağlıkta Kalite Standartları Denetimi ve Yerinde Verimlilik Değerlendirmesi sonrasında Hastane yönetimi olarak tüm Birim sorumluları ile tüm personellerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunar. Yalova Devlet Hastanesi olarak hep daha iyisini yapmanın gayreti içinde olacağız. Tekrardan emeği geçen tüm personelimize teşekkür eder, tüm hastalarımıza sağlıklı günler dileriz.

Uzm.Dr.Recep HACI
                                                                                                                                                Başhekim