14 MART TIP BAYRAMI

Güncelleme Tarihi: 17/03/2018

14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile, Başhekimimiz Dr. Recep HACI ve Başhekim yardımcılarımız Dr. Burak Gül, Dr.Gülhan KORKMAM ile beraber İdari Yönetim Kadromuz, Hastanemiz bünyesinde çalışmakta olan Sağlık çalışanlarımızı tek tek tebrik ettiler.

Başhekimimiz Dr. Recep HACI; özveri ile çalışmakta olan Doktorlarımız, ebe ve hemşirelerimiz ile diğer tüm sağlık personelimizin mesai saatleri içerinde yaşamakta oldukları zorluk ve sıkıntıların farkında olduklarına dikkat çekerek, cefakerca çalışarak, hastalara hizmet vermeye gönül vermiş olan tüm personelimizin Tıp Bayramını kutladığını iletti. Yeni yönetim ve idare kadrosu ile, mevcut işleyişin üzerine daha iyilerini ekleyerek, öncelikle hastalarımızın hastanemizde almış oldukları hizmetin kalitesini arttırmaya, ve aynı süreçte personelimizin de işlerini daha kolay yapabilmelerini sağlamak için çalışmalarına devam edeceklerini iletti.

20180314_095733.jpg