Hitabet ve Diksiyon Eğitmeni Sayın Tayfun Ayaz tarafından Sekreterlerimize Eğitim verilmiştir.
18 Mayıs 2023

Eğitimlerimize Devam Ediyoruz;

Hastanemiz Konferans Salonumuzda Hitabet ve Diksiyon eğitmeni Sayın Tayfun Ayaz tarafından sekreterlerimize;

Protokol Kuralları, Etkili iletişim becerileri, Doğru bildiğimiz yanlışlar konulu eğitim verilmiştir. Eğitimde özellikle insan ilişkileri, empati kurma ve etkili iletişim konuları üzerinde detaylı bir şekilde duruldu. Hastanemizde hastalarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için kişisel gelişim ve empati kurmaya yönelik eğitimlerimize devam ederek hizmet kalitemizi arttırmayı hedeflemekteyiz.

Bu eğitimin planlanmasında emeği geçen İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr.Emrah ERAY’a katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz.