Hastanemizde 5 Mayıs El Hijyeni Gününde Stant Kurulmuştur.
06 Mayıs 2023

Dünya Sağlık Örgütü tarafından 5 Mayıs 2005 yılında “Dünya El Hijyeni Günü” olarak kabul edilmiş ve “Temiz bakım, Güvenli bakımdır” sloganı ile sağlık çalışanlarının El Hijyeni konusunda bilgi ve farkındalıklarının arttırılması hedeflenmiştir.

Hastanemizde 5 Mayıs El Hijyeni Gününde; Enfeksiyon Kontrol Hemşirelerimiz tarafından, el hijyeninin önemini anlatmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla Stant kurulmuş olup çalışanlarımıza ve hastanemize başvuran hastalara, servislerde yatan hasta ve hasta yakınlarına ziyarette bulunulmuş, konu ile ilgili bilgilendirme yapılmış,  broşürler dağıtılarak el hijyeninin önemine vurgu yapılmıştır. Ayrıca çocuk servisinde çocuklara hem moral olması hem de el hijyenine dikkat çekilmesi amacıyla faaliyet düzenlenmiştir. Katılımları ve ilgileri için tüm çalışanlarımıza, hastanemize başvuran hasta ve ziyaretçilerimize teşekkürlerimizi sunar. Sağlıklı günler dileriz.