Yalova Devlet Hastanesi

SHKS Kapsamındaki İyi Uygulama Örnekleri

Güncelleme Tarihi: 30/05/2018

1- GEBE OKULUMUZUN İLK MEZUNLARININ SERTİFİKA TÖRENİ
Gebelik hakkında gebe adaylarına verilen eğitimin ilk bölümü tamamlanmıştır.Katılımcılara hastanemiz Başhekmi Uzm.Dr.Hakan SEZEN tarafından sertifikaları    taktim edilmiştir.

• GEBE OKULUMUZUN İLK MEZUNLARININ SERTİFİKA TORENİ (1).jpg
  • GEBE OKULUMUZUN İLK MEZUNLARININ SERTİFİKA TORENİ (2).jpg
  • GEBE OKULUMUZUN İLK MEZUNLARININ SERTİFİKA TORENİ (3).jpg
  • GEBE OKULUMUZUN TEMMUZ AYI MEZUNLARI (1).jpg
  • GEBE OKULUMUZUN TEMMUZ AYI MEZUNLARI (2).jpg
  • GEBE OKULUMUZUN TEMMUZ AYI MEZUNLARI (3).jpg
  • GEBE OKULUMUZUN TEMMUZ AYI MEZUNLARI (4).jpg
  • GEBE OKULUMUZUN TEMMUZ AYI MEZUNLARI (5).jpg
  • GEBE OKULUMUZUN TEMMUZ AYI MEZUNLARI (6).jpg
  • GEBE OKULUMUZUN TEMMUZ AYI MEZUNLARI (7).jpg

2- LOHUSA ŞERBETİ
Hastanede doğum yapan annelere ve refakatçilere lohusa şerbeti dağıtılıyor.
Yalova halkına hizmet veren köklü kamu kurumlarından biri olan Yalova Devlet Hastanesinde, sadece sağlık hizmetlerinde değil, gelenek ve göreneklerin yaşatılması hususunda da halka hizmet vermeye çalışıyoruz.

3- MOBİL UYGULAMA

Mobil uygulama ile hastalarımız akıllı telefonlardan Yalova Devlet Hastanesinde görevli doktorlardan randevu alabilecek, aldığı randevusunun sırasını ve zamanını takip edebilecek, Doktorun istediği tetkiklerin (laboratuvar, radyoloji, diğer) sonuçlanma durumunu takip edebilecek, Daha önce yaptırdığı tetkikleri görebilecek, Hastanemizin belirli yerlerinde bulunan yazıcılardan kimsenin yardımı olmadan tetkik sonuçlarını yazdırabilecek, İsterse tetkik sonuçlarını mail olarak gönderebilecek ve dijital ortamda paylaşabilecek.

4- HOŞGELDİN BEBEK EV ZİYARETLERİ
Yalova Devlet Hastanesi olarak "Hoşgeldin Bebek" ziyaretlerimize devam ediyoruz. Uygulama ile Türkiye de bir ilki gerçekleştirmekten dolayı mutlu ve gururluyuz.

5- YANGIN VE KIRMIZI KOD EĞİTİMİ
Hastanemiz personellerine Yangın ve Kırmızı Kod konulu eğitim verilmiş ve aynı zamanda yangın tatbikatı yapılmıştır.
  • 2.jpeg
  • 4.jpeg