Yalova Devlet Hastanesi

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü
Yalova Devlet Hastanesi

Bahçelievler Semt Polikliniğimiz Hizmete açıldı.

Güncelleme Tarihi: 01/06/2018

Yalova Devlet Hastanesi Bahçelievler Semt Polikliniği ve GETAT bugün Sayın Valimiz Tuğba YILMAZ, Yalova Milletvekili Fikri DEMİREL, İl Sağlık Müdürümüz Hakan SEZEN, Siyasi Parti Temsilcileri, Milletvekili Adayları, Kamu Kurum  Kuruluşlarındaki idarecileri, hastane Yöneticileri ve vatandaşlarımızın katılımı ile birlikte açıldı.

Bahçelievler Semt Polikliniğinde; Dâhiliye Polikliniği, Genel Cerrahi Polikliniği, Çocuk Hastalıkları Polikliniği, Üroloji Polikliniği, Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniği, Nöroloji Polikliniği branşları hasta kabulüne başlamıştır.

Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezinde; Mezoterapi ( PRP Yüz Bakımı, Saç Bakımı), Ozon Terapi, Kupa Tedavisi (Hacamat), Akupunktur ve Larva Tedavisi yapılacaktır. Hayırlı olsun.

Uzm.Dr.Recep HACI

Başhekim